U ruralnom dijelu jugo zapadne Njemačke smještena je tvornica koja proizvodi Beton Dizajn elemente.U legendarnim foteljama Krk s vlasnikom - Hermannom Rudolfom

U posjeti tvornici Concrete Sport Anlagen

U ruralnom dijelu jugo zapadne Njemačke smještena je tvornica koja proizvodi Beton Dizajn elemente.

Tvornica Concrete Sportanlagen je smještena u slikovitom ruralnom području jugo-zapadne Njemačke nedaleko od granice sa Å vicarskom.
Okružena mirnim selima, brežuljcima, potocima i šumama tvornica skoro da nema nikakav utjecaj na okoliš.
Uz impresivnu proizvodnju do 5.000 m3 betonskih proizvoda mjesečno u izradi se koristi samo kišna voda prikupljena s krova zgrada. Nema ni otpadaka. Sav beton koji ostane nakon proizvodnje se ponovo drobi i koristi se u izradi novih artikala.
U uredskom dijelu odmah na ulazu izgrađen je impresivni zid za penjanje visok 10-tak metara. Uz neophodne sigurnosne kopče penjati na njega može bilo tko.
Tijekom posjete tvornice upoznali smo se s proizvodnim procesom elemenata za Skate Parkove. Od izrade kalupa, do lijevanja, poliranja, nanošenja Crefix ® sloja. Upravo sada se vrši isporuka velikog Skate parka za Slovensku Novu Goricu.
Zasebni dio tvornice se bavi izradom proizvoda od staklo-betona. Modularne klupe, dekorativno kamenenje, ploče za umivaonike, Pato žardinjere i drugi proizvodi izrađuju se u odvojenom pogonu.

U razgovoru s vlasnikom firme Hermannom Rudolfom saznali smo da je Concrete nedavno proslavio 100-godišnjicu postojanja.
Uz odanost kvaliteti, pažnji prema detaljima, suradnji s vodećim dizajnerima i arhitektima Concrete Sportanlagen će i dalje nas oduševljavati vrhunskim proizvodima koji potpuno mijenjaju pogled na beton i njegovu primjenu u svakodnevnom životu.