Bilo da se radi o  djeci, rekreativcima ili o profesionalnim penjačima, penjanje uživa sve veću popularnost, a razlog je što penjanje ima višestruke koristi kako za tijelo tako i za um. Bilo da se radi o  djeci, rekreativcima ili o profesionalnim penjačima, penjanje uživa sve veću popularnost, a razlog je što penjanje ima višestruke koristi kako za tijelo tako i za um. Bilo da se radi o  djeci, rekreativcima ili o profesionalnim penjačima, penjanje uživa sve veću popularnost, a razlog je što penjanje ima višestruke koristi kako za tijelo tako i za um. Bilo da se radi o  djeci, rekreativcima ili o profesionalnim penjačima, penjanje uživa sve veću popularnost, a razlog je što penjanje ima višestruke koristi kako za tijelo tako i za um.

Program za penjanje

Bilo da se radi o djeci, rekreativcima ili o profesionalnim penjačima, penjanje uživa sve veću popularnost, a razlog je što penjanje ima višestruke koristi kako za tijelo tako i za um.

Naš program za penjanje ispunit će zahtjeve onih koji  se tek  upoznavaju sa ovom zanimljivom disciplinom, ali i naprednih penjača koji iza sebe imaju godine iskustva.
Sa zadovoljstvom  vam možemo ponuditi razne oblike stijena, zidova i skulptura za penjanje, različitih izvedbi površine i boja.